FÄRGSÄTTNING

Tycker du att ditt hem är för beigt, att det inte riktigt matchar din sprudlande och färgstarka personlighet?

Tycker du tvärtom, att de du köpte lägenheten av måste ha varit färgblinda och du får panik på kärleksröda fondväggar och stormönstrade tapeter? Ska du måla om fasaden och vill byta kulör men idéerna tryter?


Lugn, det finns hjälp att få.


Du kan antingen boka en egen timme med en färgsättare i butiken för att bolla idéer och få råd gällande kulör- och eller tapetval. Medtag gärna bilder på rummet/rummen/huset och/eller ritningar. Kostnaden för detta är 500kr. Vill du ha hjälp på hemmaplan kan du boka hembesök med en färgsättare. Kostnaden för detta är 3000 kr och då ingår förutom hembesöket på en timme en utförlig beskrivning av färgsättningsförslagen i text inklusive produktval som du kan ge direkt till tex en målare samt ett rabattkort som berättigar till 15% rabatt på allt i butiken under ett år.

För tider och bokningsfrågor, mejla info@malarmastarn.se.


Gäller det färgsättning av kontor och trapphus i hyreshus/bostadsrätter varierar priset så kontakta oss i butiken

för en offert. Mejla info@malarmastarn.se eller ring 08-6590080.


Tips! Tänk på att om möjligt ha framförhållning då vi i perioder kan vara väldans uppbokade.

FASADEXPERTEN

All personal i butiken är utbildade fasadexperter. Du kan därför ta med dig en planka/flaga till butiken om du vill ha hjälp med att bestämma färgtyp på någon utomhusyta. Är ditt prov svåranalyserat och vi går bet skickar vi kostnadsfritt in det för analys hos Alcro.


Vill du ha hembesök av en fasadexpert som kollar ditt hus på plats, mäter fukt, räknar ut ungefärlig färgåtgång samt ger dig tips och målningsråd så kostar den tjänsten 500 kr.